• Friss
caseen VÉKONY Szürke Kockás csuklópánt Állni Esetben Fekete Részletek az Kindle Fire

caseen VÉKONY Szürke Kockás csuklópánt Állni Esetben Fekete Részletek az Kindle Fire

Rating 
HUF 6313.95

Az áruk közül
A raktárban

- Árnyalatú Szürke, fekete, piros színárnyalatok kombinálása egy modern, ízléses megjelenés.Az ügy megerősített varrott, fekete, valódi gabona bőr részletek.
- Ügyben átalakítja állni, 2 különböző betekintési szög. (30, illetve 60 fok)
- Microsuede bélés a fejlett védelem a karcolások ellen pedig nehéz hatások.
- Terjedelmesített füstölt szürke kockás párosítva fekete valódi bőr részletek az összes rendelkezésre álló portok nyitva.Valódi bőr leplet keret egy kifinomult nézd, power LED fény látható.
- Könnyű, de erős mágneses snap folio záró rendszer.
caseen kiadja a klasszikus Stand-sorozat esetben a Kindle Fire.A mágneses snap fedezze hajlik hátra, hogy átalakulhat egy dual view állni.Hiteles, valódi bőr ölelés az egész tablet s keret a klasszikus, visszafogott megjelenés.A belső anyaga puha velúr -, mint a pamut anyag, amely nem karcolja meg a Kindle Tűz képernyőre.Egy rugalmas stylus tartót egészül ki egészítik ki a funkciókat, valamint a hordozhatóság a stand esetében.Ez esetben is jellegét meghatározza egy csatolt csuklópánt mögött a fedelet.
Minden caseen esetek kijelölt VÉKONY, ultra vékony, könnyű, egyszerű minták.Ez esetben is a teljes Kindle Fire tapasztalat segítségével könnyebb súlyú anyagok tervezés.Egy egész réteg a bőr, pamut volt fészer által gondosan segítségével egy berepedés állni a rendszer.
Szín : Szürke Kockás w/ Fekete Valódi Bőr Részletek.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában