• Friss
Peavey DM112 12-Es Teljesítményű Hangszórók Csomag

Peavey DM112 12-Es Teljesítményű Hangszórók Csomag

Rating 
HUF 3628.80

Az áruk közül
A raktárban

Peavey DM112 12-Es Teljesítményű Hangszórók Csomag
1975-ben, Peavey forradalmasította a dolgozó ember hangszóró az SP1. Most, Peavey megint a Sötét Anyag sorozat burkolatok.Köszönöm, hogy az új, továbbfejlesztett DSP-vel felszerelt erő rész, a Sötét Anyag sorozat felülmúlja bármely meglévő burkolat a kategóriájában.Ezek a nagy-S. P. L. (hangnyomás) tartási funkció, modern stílus, valamint négy elérhető modellek : a DM 112, DM 115, DM 118 Mélysugárzó, valamint DM 115 Mélynyomó.
Az acél-alumínium design ezen a megfizethető hangszóró állvány, hogy mindketten könnyű, tartós.Használja a vagy 1-3/8" átmérőjű felső tengely, vagy a foglalt 1-1/2" adapter tok univerzális illik.
Ez a tökéletes mikrofon kábel megoldás az előadó a szűkös költségvetés!Csatlakoztassa a mikrofont, javítás, akár a mixer vagy a kígyó, majd csavard fel a hangerőt, emberek!XLR, hogy XLR mikrofon kábel masszív kabát úgy tervezték, hogy kezelni egy kis háztáji fél, vagy nagyszabású esemény, miközben megakadályozza a nem kívánt beavatkozás bejutását a jel útját.Ezen az áron lehet ruhát az egész telepet ezek értéke árú mikrofon kábelek tiszta, kristálytiszta mindig zaj-ingyen zene...a rock on! .

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában